Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Do it!

Kertakaikkisen loistava viikko! :)

Se on kumma tämä ihmisen mieli. Olotilasta ja mielen vireydestä huolimatta, lähden jokaiseen treeniin sillä asenteella, että kaikki tehdään huolella, mutta täysillä.

Alkulämmittelyn/venyttelyn aikana uhkun ja puhisen ja tsemppaan itseäni pääni sisällä, että rutistan tautisen hyvän setin sillä kertaa. MUTTA, jostain kumman syystä, mulle ensimmäinen ja toka liike on ratkaisevat. Tämä on ihan selkeesti joku psyykejuttu..

Meeppä tekeen ekassa liikkeessä tekniikkamoka, tai oot sen verran väsyksissä, että et heti saa liikkeelle suunniteltuja painoja itseä miellyttävällä tahdilla, niin voi vattu! Motivaatio laskee ku lehmän häntä. Siinä kohtaa tuntuu, että olen toivoton vanha akka, joka ei koskaan onnistu missään. Aina olen kuitenkin saanut treenin kahlattua läpi, ja viimeistään seuraavana päivänä ilmestyvistä jumeista tietää, että perille meni, eikä se nyt niin shittiä ollutkaan :))

Jos onnistun alussa, niin sit räjähtää!! No joo, vähän liian painava ilmaisu :) mutta oikeasti, onnistumisen jälkeen mua ei pidättele mikään. Silloin menee yleensä koko treeni aivan mielettömän hyvin, ja vaikka jossain takkuaisi, niin se ei enää myöhemmin lannista, vaan motivaatio ja intoa puhkuva tekemisen meininki säilyy läpi treenin. Sellaisia treenejä mulla oli tällä viikolla :) jalka, rinta- ja selkätreenit oli vuorossa, ja en voi olla ku tyytyväinen suorituksiini. Hyvä minä :)

Aiemmin en ole käyttänyt kreatiinivalmisteita lainkaan, mutta vuodenvaihteessa oli rainerin kanssa puhetta, että otetaan se yhdeksi ravintolisäksi, kun on jonkun matkaa edetty uutta ohjelmaa. Aloitin tankkauksen 21.2., ja kyllä sen vaikutuksen huomasi jo tämän viikon treeneissä. Itseasiassa painot oli nyt sitä luokkaa, mihin ne jäi ennen flunssan iskemistä, mutta se tahti ja helppous miten suoritukset tein, oli mykistävä verrattuna aiempaan. Esim maastavedossa oli sarjamaksimina 8x70kg...noh, sitä tuli taottua sitten sellaisella innolla, että vasta 10 toiston kohdalla hoksasin, että hups, tuli jo pari ylimääräistä :) Tässä kuvina pari versiota, mihin olen sitä sekoittanut...se olikin miettimisen arvoinen juttu, koska ainakin tämä Nanoxin jauhe liukenee tosi huonosti nesteeseen, ja mun kurkku ei voi sietää mitään jauhomaista ainetta. Pohdin,että minkä seassa saan sen alas:)

Hart Sport-jauheen kanssa yhdessä toimi ihan jees :)

Tässä sekoitettu vaniljan makuiseen Gainomaxiin. Toimii, mutta ei käyttämisen arvoinen, koska Gainomax maksaa kuiteski ihan sikana. Säästän ne mieluummin palkkareiksi :)

Pikkuvinkki muille, jotka aloittelevat kreatiinin käyttöä...älkää olko yhtä idiootteja, kuin minä :D Sain rainerilta ohjeen, että tankkausjaksolla neljä kukkurallista teelusikallista päivässä. Arvatkaa?! enhän mä tajunnu, että se pitää jakaa neljään eri ajankohtaan vuorokaudessa Kiskaisin ekat kaks päivää koko satsin yhdellä kertaa. Ihmettelinkin vähä, miksi pakki meni sekaisin ja oksetti aivan hulluna :) enää ei moisia vaivoja ole :D

Sitten toiseen aiheeseen nimeltä "kirotut hiilarit"!

Tein viikko takaperin suunnitelman, ja on jo toteutusasteellakin, eli karsin hieman hiilarien mättäämistä. Koitan sellaista systeemiä jonkun aikaa, että lepopäivinä pidän hiilarien määrän max 100g/vrk, ja treenipäivinä tankkaan hieman enemmän. Täytyy proteiinin ja rasvan turvin lisätä kalorimäärää, jottei pattien kasvatus pysähdy.

Olen myös sopinut itseni kanssa, että kerran viikossa voi pitää kunnon mättöpäivän, mutta koitan harventaa sen kertaan kahdessa viikossa. Helppoa se ei ole, kun kanssani asustaa kaksi sokerin suurkuluttajaa :D No ei nyt sentäs, mutta viikonloppuisin, varsinkin perjantaisin tenavien mättömäärä on niin kauhee, että heikompia oksettaa :D Pitäis niillekin joku raja laittaa...toisaalta, kun annan yhtenä iltana vetää niin paljon kuin jaksaa, niin ei olla ihan heti kitisemässä lisää :) eilenkin mini-ihmiset syöpötteli pizzan puokkiin, säkilliset Candy king-irtsareita, Angry Birds limukkaa, suklaapatukat, sipsiä, suolapähkinöitä..ööh, mua oksettaa nyt :))

Jollain tasolla ongelmallista yhdistää rasvan palaminen ja lihasten kasvatus samaan pakettiin. Noudatan kuitenkin rainerin ohjetta, että ensin kasvatetaan lihasmassaa ja sitten vasta keskitytään enemmän kiristelyyn. Ja niin se käytännössä menee, että lihaskudos kuluttaa enemmän energiaa, kuin rasvakudos. Eli oikealla polulla olen, ja näin saanen pysyvämmän lopputuloksen, eikä tarvitse pelätä jojoilua. En kyllä pelkää sitä muutenkaan..tämä on minulle nykyää elämäntapa, eikä mikään pikadieetti. Jatkuvalla aerobisella huhkimisella, yhdistettynä tiukkaan ruokavalioon, rasvan palaminen olisi nopeampaa..mutta siinä on yks pikku juttu. Ne isot lihakset  ♥ :D niitä on tarkoitus tavoitella, eikä menettää :)

Tästä kun on pikkuhiljaa päästy vauhtiin flunssan jälkeen, uusi ravintolisä käytössä, ruokavalioo muutettu ym, niin ei voi kuin mielenkiinnolla odottaa miten polkuni etenee :) Mieli on korkealla treenien suhteen, ja pikkusen lisän vireyteen tuo lähestyvä kevät, ja kesä. Odotan tulevaa kesää superpaljon ♥ ja miten sen ajatteleekin, mutta vielä on 3-4kk aikaa muovata rantakuntoa :)

Aurinko aiheutti sen, että tällä vkolla oli pakko sonnustautua jo uusiin tennareihin :D

Tennari/sandaali/ballerina -kausi on tervetullut, koska taannoin havaitsin kuvan mukaisen ongelman. Jalkapatit ei salli enää pitkävartisten käyttöä :D Enssyksynä sit vaan Nokian kontio kumpparit jalkaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti