Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uudet kujeet ♥

Se on moro!

Että onkin "huomaamatta" vierähtäny aivan hävettävän pitkä aika edellisestä blogikirjoituksesta. Hyi minä! Yritän parantaa tapani :)

Tolkuttoman pitkästä kirjoitusviiveestä johtuen, on myös selvää että asioita on tapahtunut paljon, jos jonkinlaista. Kaikkea en viitsi lähteä tähän purkamaan, koska mieluummin tsekkaan tulevaan, kuin menneeseen.

Pieni katsaus kuitenkin viimevuoteen...

Koti/perhe: Valtakunnassa kaikki hyvin :) Lapset pysyny suht terveinä, ja heidän osalta vuosi meni aikas kivasti. Pojalla eskari käynnissä, ja tytsy häärää päiväkodissa muuten vaan :)
Parisuhdekin kukoistaa, enkä voisi olla onnellisempi ♥ 24.9.2013 sain nimettömään sormuksen, ja saan olla avovaimo miehelle, joka on mulle paras ja ihanin ♥



Työ: Olin määräaikaisessa tehtävässä lemppari duunipaikassa, ja siksi jouduin "pakotettuna" hakemaan toista paikkaa, jossa oli töitä luvassa vuodeksi pidempään. Sainkin ko paikan, mutta  tehtävässä ehdin olemaan vain 3kk, kun monien sattumien ja mutkien kautta kävi kuitenkin niin, että sain palata vanhaan tehtävääni ja tällä kertaa vakituiseksi. Aikas onnellinen oon vakkaripaikasta :)

Treenit:
Mistähän aloittais...no viimesimmät hommat blogissa pyöri go fat go:n ympärillä. Nyt en enää tarkkaan muista miten pitkään sitä jatkoin, oisko ollu 4 vkoa, mutta kiloja tosiaan karisi ihan mukavasti ja selvää tiukentumista tapahtui.
Jossain kohtaa ajattelin, että nyt saa dieetti riittää, ja jatkan taas syömällä enemmän, jotta saisin sitä pattia kasvatettua ja voimatasoja lisättyä.

Syksyn/alkutalven treenit on menny ihan jees, mutta listalle ei kovinkaan montaa huippusuoritusta mahdu. Koko kauden tekemistä varjostanu eriasteiset nuhataudit. Tuntuu, ettei kunnolla ole parantunut missään kohtaa, joskaan tautikaan ei ole ihan pahimmillaan lyöny päälle. Sellaista pientä tukkoisuutta, pään särkemistä, lihaskolotusta ym ollu useasti. Joten se patin kasvukin on jäänyt vähemmälle, eikä voimien nousussakaan ole kehumista. Hö!







Ei syksyn treenit kuitenkaan mitän surkeutta ja kurimusta ole ollut...vaikkei sitä voimaa ja lihasta ole tullut toivomaani määrää, niin tekniikka-asioita olen oppinut sitäkin enemmän. Sekä toista ohjaamalla, että itse tekemällä.

 Mulla on uusi salikaveri, joka lähti salille aloittelijana, ja jonka kanssa on nyt yhteistreenejä tahkottu useampi kuukausi. Pääsin häntä alusta asti ohjaamaan omien taitojeni varassa, ja välillä ukkokultani tietoon, taitoon ja tukeen turvautuen. Siinä tuli bongattua muutamiakin juttuja opettaessa, että jaahas; kyllä mä näin toiselle opetan, mutta omasta tekniikasta tämä kohta puuttuu kokonaan tai menee päin helvettiä :D

Isoin muutos lienee tullut ylätaljan tekemiseen. Pikkasen liikaa ollu käsillä repimistä, enkä ole saanut kunnolla tuntumaa selkään. Nykyään liike lähtee ja menee sinne minne pitääkin. Luulen niin :))


Toinen mainitsemisen arvoinen asia; pohkeet! Mun sääri/pohjeseutu on aina muistuttanut sähkötolppia. Oikeasti! Sellaset paksut, muodottomat pullamöhköt, joista minkäänlaiset lihakset ei erotu edes jännityksessä. Hain asiaan netistä vinkkejä, ja eräässä blogissa treenaaja kertoi, että pohkeita tehdessä hän pitää yläasennossa hetken jännityksessä, ja lähtee vasta sitten laskemaan alas, ja uutta toistoa kehiin. Tällä pienellä lisäyksellä jatkoin treeniä, ja kas kummaa mitä tapahtui muutamassa kuukaudessa:




Anyway...tämä vuosi on lähteny aika kivasti käyntiin. Jätin pois kaikki "herkut" (sipsit, karkit, limut, leivonnaiset, vehnämätöt, alkoholin ym) ja koitan pitää kehon mahdollisimman puhtaana. Ei ne mikään ongelma mulle ole ollut aiemminkaan, mutta aina jotain noista kuitenkin maistanut viikottain. Nautin jotain noista, sitten kun oikeasti tekee mieli, enkä vain syömisen ilosta. Ruoka-annokset pyrin pitämään proteiinipainotteisina, ja tarkkailen hiilarien määrää. Ruokarytmin kanssa ei ole suuria probseja, koska olen oppinut tässä jo pitkän ajan kanssa, miten tärkeää on syödä usein ja säännöllisesti.
Ja vesi...voi tauti, miten vaikeaa on oppia juomaan sitä joka päivä tarpeeksi, niin tärkeää kuin se onkin. Mun uuden vuoden lupaus on "juo vettä joka päivä väh 3 litraa". Tähän asti lupaus on pitäny :)

Toinen lupaus on suorittaa pääsääntöisesti joka vko väh 5 liikuntasuoritusta monipuolisesti, ettei ihan pelkkää salia ole kalenterissa. Teen kahvakuula ja crosstrainer harjoituksia kotona, käyn salilla pari kolme kertaa vkossa, ja lisäksi alan käymään ryhmäliikuntatunnilla, nyt aluksi kerran vkossa.

Kankaanpäähän avattiin uusi ryhmäliikuntapaikka Palatsi. On muuten aikas upean näköinen paikka :) Olin ihan täpinöissäni, kun huomasin, että tuntilukkarista löytyy MTV Dance. Vanhoihin harrastuksiin/mieltymyksiin liittyen, olen kaivannu tällaista tuntia lähiseudulle. Tuntia, jossa musa pauhaa, tanssitaan, hypitään ja riehutaan :)
Onhan tääl zumbatuntei ollu, mut ne ei oo mun juttu. Eka tanssitunti olis sit huomenna, jes jes jes! :) Sinne me systerin kanssa suunnistamme tennarimme.

Jos pääsit tänne asti, niin kiitos, että jaksoit lukea tämän vuoden ekan, sekavan diibadaaba postauksen :)

-Meikku-♥




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti